KLIMA+
Københavns Kommune
KLIMA+ er Københavns Kommunes tilbud til virksomheder, der ønsker at gøre en indsats på klimaområdet. Siderne har til formål at synliggøre Københavns Kommunes og virksomhedernes klimaarbejde. Det sker blandt andet ved hjælp af GoogleMaps, hvor f.eks. KLIMA+ restauranterne kan vise at de sælger klimavenlig mad.

KLIMA+ siderne er produceret i SiteCore og optimeret med SiteCheck, SearchImprove og SiteAnalyze.

 
KLIMA+ restaurant side
  KLIMA+ forside
www.kk.dk/klimaplus
Reportage fra arrangement
på Nationalmuseet


 
   
  GoogleMap med alle
KLIMA+ virksomheder
GoogleMap med
KLIMA+ restauranter

 
       

Grønne Erhverv
Københavns Kommune

Grønne Erhverv er Københavns Kommunes virksomhedsnetværk. Grønne Erhverv er et frivilligt tilbud til alle virksomheder i Københavns Kommune, der ønsker at arbejde aktivt med miljøhensyn og på den måde bidrage til visionen om at gøre byen til Miljømetropol.

Grønne Erhverv siderne er produceret i SiteCore og optimeret med SiteCheck, SearchImprove og SiteAnalyze.

 
  Grønne Erhvervs forside
www.kk.dk/groenneerhverv
Side hvor virksomhederne henter inspiration til miljøarbejdet Medlemshistorier
       

KarenArt Kunstneren og grafikeren Karen Bjerresgaards hjemmesider.

Karen skriver: "Bag de forskellige overskrifter på min hjemmeside udfolder der sig billeder af værker, der som overordnet tema har naturen / mennesket. Jeg har i mange år brugt planten som en metafor for menneskets liv og skæbne.".

Karen Bjerresgaard har f.eks. udstillet planter, der bliver udsat for en eller form for overgreb, blandt andet en sukkulent der får akupunktur!

Siden er lavet i en Wordpress/blog skabelon og Karen kan derfor selv gå ind og opdatere siderne. Smart ikke?

 

Velociped Hjemmeside for Velociped.dk, en dansk importør af østrigske liggecykler. Firmaet eksisterer ikke længere.

 
       

Ingeniørforeningens
hjemmeside - IDA.dk
2008 - I min egenskab af webredaktør var jeg nøgleperson da vi begyndte udviklingen af Ingeniørforeningens nye portal. I tæt samspil med vores It-afdeling,  stod jeg for at overføre og strukturere indholdet til en teknisk mere tidssvarende MOSS 2007 løsning (Microsoft Office Share Point 2007). Med input fra husets mange afdelinger og via brugertests, fik vi opbygget en mere målrettet informationsarkitektur samtidig med, at vi fik strammet gevaldigt op og skåret indholdet ned fra over 6000 sider til nu ca. 3500 sider.

Formålet var at skærpe sidernes logik, at optimere navigationen og præsentere foreningen i et nyt lækkert design og at gøre det lettere for medlemmerne, at finde den rådgivning og de informationer, som de har brug for. Det er et arbejde man aldrig bliver helt færdig med, så der ligger heldigvis stadig mange spændende udviklingsopgaver forude.

   
  2004 - Min første temaside om strukturkommissionen og den ny offentlige strukturs betydning for de offentligt ansatte ingeniører.

 
 
Siden da har jeg produceret en del subsites om forskellige ingeniørfaglige emner. Her er et par stykker:

Livsmodlab.dk Kontaktside for Livsmodslaboratoriets konsulenter, der beskæftiger sig med problemer med mobning og manglende livsmod blandt børn og unge.

 
       

Amoktrix
Antimobbekonsulenterne
Antimobbekonsulenterne er et netværk af fagpersoner med fokus på mobning og udstødelsesmekanismer blandt børn. Vi fik inspirationen til denne side fra Matrix filmenes univers. Matrix er en pågående force-enhed, der kæmper for en mere ægte og god verden.

 
       

Bad Afro Records Et uafhængigt pladeselskab der fremelsker gedigen rock musik.
"Pushing Scandinavian Rock To the Man!"

Jeg kan huske at jeg brugte utrolig mange timer på at tegne de orangefarvede flowerpower mønstre. Men da de først sad i kassen, var resten en leg.

 
       

John Hunov´s kunstindex Min far kunstsamleren John Hunovs samling af ældre dansk og udenlandsk kunst. Samlingen, der vel er en af landets største private kunstsamlinger, er i stadig udvikling. Udover det der vises her, mangler vi stadig at få registreret en stor samling moderne dansk kunst, en del kunstbøger, designmøbler, kinesiske brushpots, plakater, Swatch ure, Spicegirls merchandise og så alt det som jeg endnu er lykkeligt uvidende om.

 
       

Nulpunkt En projekt med en interaktiv kriminalroman af hvor to forfattere, der hver repræsenterer en af krimigenrens klassiske hovedpersoner: detektiven og journalisten. Romanen er blevet til ved at læserne har haft lejlighed for at kommentere og komme med forslag til historiens udvikling. Ideen er udviklet af Henrik Bov Pedersen, der også er den ene af forfatterne. Vi ville gerne have at siderne skulle minde om falmede dokumenter fra et gammelt arkiv.

   
       

Radio Gort I en periode  samlede jeg gamle transistorradioer fra 60´erne og 70´erne. Ved ikke helt hvad der gik af mig, men jeg havde et herligt nostalgisk trip med teknologi fra den tid. På mine hylder står der nu en masse flotte transistorradioer, som jeg bruger dagligt. Gort er navnet på robotten fra den gamle Sci-fi klassiker "The Day the Earth Stood Still". Igen: gammel teknologi med et funky udseende.

 
       

Radio Art Min ven Gert Lykke Sørensens hjemmesider med nostalgi og flere gamle radioer. Han har repareret rigtig mange af mine transistorradioer for denne hjemmeside.

 
       

LowCut Magazine Musikmagasin på nettet. Da vi startede i foråret 2003, ville vi lave det som et "rigtigt" magasin med et nyt nummer hver måned. Hver måned lavede vi en ny forside og vi gemte de gamle sider, så man kan gå tilbage og læse de gamle numre. "Så måske finder du LowCut Magazine på hylden næste gang du er hos frisøren". LowCut kører stadig, men som almindeligt online tidsskrift med løbende opdateringer på www.lowcut.dk

 
       

Jagtvejsprojektet Hjemmeside for boligsocialt projekt på Nørrebro. En af mine første selvstændige sites, som derfor var ret sjov at producere og mange af beboerne var rigtig glade for den.

   
       

Braun Design Braun havde i 50´erne og 60´erne en del rigtig gode designere især Hans Gugelot og ikke mindst Dieter Rams, der står for produkter som i dag er kendt for deres enkelhed og funktionalitet. Filosofien var at man skal kunne se på produktet hvad det kan bruges til. Jeg forsøgte at ramme den samme nøgternhed ved at gøre siden så tør og saglig som muligt.

 
       

Retrodesign Det er altid sjovt at eksperimentere. Her har jeg leget med 70´ farver og forskellige retro-ting i plastik.

 
       

Salmiakki Endnu et eksperiment, denne gang med lakridser tabeller og romber.

   
       

Ewing Records Uafhængigt pladeselskab, der er nedlagt. Ideen og stilen er hentet fra læderindtrækket i Bobby Ewings barskab på Southfork Ranch.

   
       

Cph. Rock´n Roll Pictures Et projektforslag til hvordan man kunne præsentere fotoserier fra den københavnske musikscene. Projektet strandede ved at vi ikke kunne finde en nem og sikker måde at få brugerne til selv at uploade billeder til siden. Det var mange år før flickr.com og MySpace.